TOP 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να υπολογίζετε στο Motivo 4 και σε επαγγελματικό αθλητικό γεγονός (εκτός από μερικούς κακοποιούς στο πεδίο), είναι δυνατά και μουσική.

Υπάρχουν τα πρότυπα: «Rock N Roll Part 2», «Start Me Up», «Do not Stop Believin» και φυσικά «Eye of the Tiger». Όλα τα καλά πράγματα εκεί, χωρίς αμφιβολία. Αλλά, είναι οι βαρύς hitters που παίρνουν το πλήθος των εγχώριων ομάδων και την ομάδα στο σπίτι πιο χυμό από το Alex Rodriguez μετά από μια παράδοση Biogenesis.

Τώρα, σίγουρα, για εμάς σκληρούς rockers και metalheads, μερικά από τα παρακάτω τραγούδια είναι overplayed, αλλά η στροφή τους στον κορυφαίο όγκο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα σας το επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται. Ποιος χρειάζεται «κοκκινιστές όταν έχετε ΡΟΚ;

Παίξτε λοιπόν τα δυνατά και περήφανα PED (Performance-Enhancing Ditties) και αφήστε … PLAY BALL!

10 «Cum on Feel the Noize»
από το Quiet Riot
Άλμπουμ: Metal Health

Αθλητικό σόνανο: «Φορέστε να νιώσετε τον θόρυβο, τα κορίτσια να σκαρώνουν τα αγόρια σας, θα έχουμε άγρια, άγρια, άγρια ​​…»

Όταν είσαι 15χρονος Metalhead και παίρνεις ένα άλμπουμ που ονομάζεται Metal Health και η λέξη «cum» είναι ένας από τους τίτλους των τραγουδιών, πες το αντίο στο χλοοτάπημά σου για την εβδομάδα.

9 «Η τελική αντίστροφη μέτρηση»
από την Ευρώπη
Άλμπουμ: Η τελική αντίστροφη μέτρηση

Αθλητικό σόνο: «Αφήνουμε μαζί, αλλά είναι ακόμα αποχαιρετιστήριο, και ίσως θα επιστρέψουμε στη Γη, ποιος μπορεί να πει …»

Η πιο εικονική πληκτρολόγηση intro σε όλα τα rockdom και το άλμπουμ που μπορεί να έχετε κρατήσει κρυμμένο πίσω από το αντίγραφο του Metal Health.

8 «Δεν πρόκειται να το πάρουμε»
από την Twisted Sister
Άλμπουμ: Μείνετε πεινασμένοι

Αθλητικό σόνο: «Έχουμε το δικαίωμα να το επιλέξουμε, δεν υπάρχει τρόπος να το χάσουμε, αυτή είναι η ζωή μας, αυτό είναι το τραγούδι μας …»

Δεν είναι μόνο ένα εικονικό ροκ βίντεο αλλά ένας εικονικός ροκίσκος που θα μπορούσε να εμπνεύσει κάθε αθλητή στη νίκη. Εκτός αν, φυσικά, αγωνίζεστε Ronda Rousey.

7 «Παναμάς»
από τον Van Halen
Άλμπουμ: 1984

Αθλητικό σόνανο: «Έχεις το συναίσθημα, το τιμόνι, τα πιστόλια poppin», δεν είναι τίποτα εδώ … «

Μέχρι σήμερα αγαπώ αυτή τη γραμμή «Φτάνετε κάτω από τα πόδια μου και χαλαρώνετε το πίσω κάθισμα.» Οι αεροσυνοδούς της United, όχι τόσο πολύ.

 6 «Ροκ μοιάζεις με έναν τυφώνα»
από τους Σκορπιούς
Άλμπουμ: Αγάπη στο πρώτο τσίμπημα

Αθλητικό σόνο: «Η νύχτα καλεί πρέπει να πάω, ο λύκος πεινάει τρέχει την παράσταση …»

Ένας αναμφισβήτητος σκληρός βράχος, αλλά πρόσφατα το άκουσα να χρησιμοποιείται σε ένα εμπορικό σήμα Fiber One. Εγώ ο ίδιος. Δεν χρειάστηκα το Fiber One αφού το έβλεπα.

5 «Blitzkrieg Bop»
από την Ramones
Άλμπουμ: Ramones

Αθλητικό σόνο: «Τραβήξτε τους τώρα στην πλάτη, αυτό που θέλουν δεν ξέρω, είναι όλοι αναποδογυρισμένοι και έτοιμοι να πάνε …»

Τίποτα πιο αστείο από ό, τι παρακολουθούμε 20.000 αθλητές ανεμιστήρες φωνάζουν HEY HO LET’S GO, στη συνέχεια, κάθονται σιωπηλά μέχρι το μέρος HEY HO LET’S GO έρχεται και πάλι.

4 «Τρελό Τρένο»
από τον Ozzy Osbourne
Άλμπουμ: Blizzard of Ozz

Αθλητικός ήχος: «Οι ψυχικές πληγές εξακολουθούν να φωνάζουν, με οδήγησαν τρελός, πηγαίνω από τις ράγες σε ένα τρελό τρένο …»

Αυτό το τρελό κλασικό θα μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε ομάδα που αντλείται για να παίξει. Ή τουλάχιστον snort μερικά μυρμήγκια και πίνουν τα δικά τους ούρα.

3 «Thunderstruck»
από AC / DC
Άλμπουμ: Η άκρη του ξυραφιού

Αθλητικός ήχος: «Ο ήχος των τυμπάνων που χτυπούσαν στην καρδιά μου, ο κεραυνός των όπλων μου έσπασαν από το μυαλό σου …»

Ανεξάρτητα από το είδος του αθλητισμού που παίζετε, αυτός ο ύμνος της Αυστραλίας θα σας αντλήσει περισσότερη άντληση από ένα Zakk Wylde με καφεΐνη στο τοπικό γυμναστήριο Gold’s.

2 «Καλώς ήλθατε στη ζούγκλα»
από το Guns N ‘Roses
Άλμπουμ: Η όρεξη για καταστροφή

Αθλητικό σόνο: «Στη ζούγκλα, καλωσορίστε στη ζούγκλα, προσέξτε να σας φέρω στα γόνατα, τα γόνατα …»

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μαρμελάδα jock εμπνέει τους αθλητές να δώσουν τα πάντα και να μην εμφανιστούν δύο ώρες αργά για το παιχνίδι.

1 «Θα σας ροκ / είμαστε οι πρωταθλητές»
από την Βασίλισσα
Άλμπουμ: Νέα του Κόσμου

Queen Performing Θα σας ροκάρει

Αθλητικό σόνο: «Είμαστε οι πρωταθλητές, φίλε μου. Και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε «μέχρι το τέλος …»

Κάπως η βασίλισσα έχει γίνει ο βασιλιάς του αθλητικού ρομπότ Kings! Κάθε τραγούδι πιο επικό και μεγαλοπρεπές από τα μαλλιά του Troy Polamalu.

Queen – Θα σας ροκάρουμε / Είμαστε οι πρωταθλητές ζωντανά

Τι σκληρό κουνιστό αθλητικό ύμνο μας χάσαμε;

Έτσι, το έχετε … το καλύτερο από τις επιλογές του σκληρού βράχου και του heavy metal. Και αν θέλετε να ελέγξετε Motivo 4 ροκ τραγούδια, ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Read More

TOP 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να υπολογίζετε στο Motivo 4 και σε επαγγελματικό αθλητικό γεγονός (εκτός από μερικούς κακοποιούς στο πεδίο),...

Mike Mills: Ένα ροκ αστέρι του Fantasy Sports

Δεδομένου ότι η ομάδα διαλύθηκε το 2011, η διαφοροποιημένη φανταστική αγωνία της Mills αυξήθηκε. Ο Mike Mills είναι ένας...

Recent

Mike Mills: Ένα ροκ αστέρι του Fantasy Sports

Δεδομένου ότι η ομάδα διαλύθηκε το 2011, η διαφοροποιημένη φανταστική αγωνία της Mills αυξήθηκε. Ο Mike Mills είναι ένας...

TOP 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να υπολογίζετε στο Motivo 4 και σε επαγγελματικό αθλητικό γεγονός (εκτός από μερικούς κακοποιούς στο πεδίο),...